Despre noi

MYDESKS.RO este aplicația oamenilor creativi și liberi. Oamenilor cărora le place să descopere locurile noi și care aleg să lucreze în spații dezvoltate de antreprenorii locali. Fie că vorbim de cafenele, restaurante, pub-uri sau baruri, noi ți le punem la dispoziție, ca tu să ai un birou nou în fiecare zi, indiferent de cartierul în care stai.

Ce oferim?

Ingrediente pentru creativitate

Studiile spun că oamenii care lucrează de la distanța sunt mai creativi. Explicația fiind simplă: mediul din care lucrezi contează, poate crește inspirația și productivitatea. Prin mydesks.ro ai nevoie doar să-ți pui laptopul în rucsac și să cauți pe hartă un restaurant sau o cafenea aproape de tine. Mergi la locul ales, folosești codul primit pe e-mail, fără rezervare precedentă, și te bucuri de cel mai bun birou și cafea din partea casei.

Accesibilitate

De ce să ai un birou fix, când poți să ai un birou oriunde? Prin abonamentul mydesks.ro poți să lucrezi în fiecare zi din orice loc vrei tu, fără să pleci prea departe de casă. Astfel câștigi mai mult timp pentru proiectele tale.

Platforma tuturor

Fie că ești antreprenor, freelancer sau lucrezi într-o companie, mydesks.ro este aplicația pe care o poți folosi în fiecare zi, atunci când simți nevoia să-ți schimbi biroul sau atunci când vrei să ai o întâlnire într-un loc neconvențional. Nu este nevoie de rezervare precedentă sau de discuții cu localul, totul se stabilește prin mydesks.ro.

Confort

Abonamentul pe mydesks.ro cuprinde cafea din partea casei, masă cu priză și internet. În plus, poți lucra câte ore vrei tu, de unde vrei.

Locatii
Abonati

Vrei ca locatia ta sa apara in portofoliul mydesks?