DSC_9734.JPG

Handsome Monk Coffe

Handsome Monk Coffee Victoriei s-a transformat în biroul freelancerilor

Joi, 24 octombrie, șapte freelanceri din București au luat cu asalt cafeneaua Handsome Monk Coffee Victoriei și au transformat-o în biroul lor. De la 11.00 dimineața până la 18.00 seara, au lucrat, au savurat cafelele și ceaiul delicioase și s-au bucurat să lucreze împreună.

Fix cum deschideai ușa de la intrarea în cafenea, dădeai nas-n nas cu laptop-urile freelancerilor. Masa de la intrare, de șapte locuri, era acum biroul lor. Chiar dacă se întâmpla să nu-i vezi, sigur nu aveai cum să ignori discuțiile zgomotoase. Poate că așa sunt freelancerii când se întâlnesc, discută, se bucură, se fotografiază și își spun of-ul. Freelancerii sunt oameni care simt totul mai intens, viața, problemele cu clienții, timpul petrecut împreună.

La Handsome Monk Coffee poți să mergi să lucrezi oricând, se află pe Calea Victoriei, foarte aproape de Centrul Vechi. La abonamentul pe care-l rezervi prin mydesks.ro primești din partea lor două cafele mari la flitru, crede-ne, chiar sunt mari, un ceai la alegere și oricât de multă apă poți bea. Am tras noi cu ochiul și am observat că toți freelancerii din grup au optat pentru ceaiul negru cu lapte. Știi ce ne-a surprins cel mai tare la întâlnirea de pe 24 octombrie? Andreea, freelancer content writer, venise fără laptop. Nu doar că nu știam cum și dacă va lucra, dar ne întrebam cum își va face ea cont pe aplicația mydesks.ro de pe telefon.

Andreea avea telefon Android, așa că totul a fost mai simplu pentru că mydesks.ro este disponibilă și în varianta mobile pentru utilizatorii de Android, dacă nu, rămânea disponibilă varianta unui cont creat de pe browser. Știi că Andreea a stat alături de grup timp de șapte ore? Și da, a scris de mână. De când timp nu ai mai scris în agendă de mână ceva mai mult decât task-urile de zi cu zi, ci texte sau povești pentru clienți.

Grupul de freelanceri ne-a transmis că le-a plăcut mult la Handsome Monk Coffee. În primul rând poziționarea, este un spațiu accesibil indiferent de locul în care stai, cafeaua foarte bună, scaunele comode și masa care aduce foarte a mult a cea a unui director cu birou imens. Dar, ai tot dreptul să nu ne crezi pe cuvânt, și să mergi singur să testezi. Da-ne de veste dacă ajungi să lucrezi de la ei, vrem să aflăm și părerea ta.