DSC_1576.JPG

Mansarda Flip-Flop

Freelancerii din bucurești au lucrat din Mansarda Flip-Flop. Cum funcționează mydesks.ro, ne-au întrebat freelancerii și antreprenorii din București? Pentru a afla pe cont propriu i-am invitat să lucreze o zi din Mansarda Flip Flop, un spațiu deschis de doar câteva luni pe Bulevardul Dacia. Flip Flop este un spațiu perfect pentru petreceri, întâlniri cu prietenii la prânz sau la cină și, mai nou, un loc perfect pentru a fi transformat în birou.

De la 10.00 până la 18.00 freelancerii și-au mutat biroul în mansardă. Freelancerii s-au întâlnit dimineață la ora 10.00 la adresa cu pricina și au fost întâmpinați de gazda care le-a validat codul de acces. Codul care se validează la fiecare vizita, în parte, se primește în prealabil pe e-mail, după a fost realizata inregistrarea pe mydesks.ro și plătit abonamentul. După validarea codului, freelancerilor li s-a pus la dispoziție cafea la filtru, ceai și apă. Ori de câte ori a fost nevoie, s-a făcut refill, pentru că știm cum este, ideile bune vin după o cafea bună.

Mansarda Flip-Flop este un loc dedicat freelancerilor și antreprenorilor din rețeaua mydesks.ro, așa că pe parcursul celor opt ore de muncă grupul nu a fost deranjat de vreun client din exterior. Aceasta este criteriul nostru de selecție pentru toate spațiile pe care le avem în rețeaua mydesks.ro, ne dorim o zona de acces doar pentru memdri mydesks, fie că este o masă, o mansardă sau un separeu. Din ce am auzit noi pe acolo, freelancerii nu doar că au lucrat, dar s-au și împrietenit între ei și au început să facă schimb de proiecte și păreri.

Mai mult, ne-au oferit feedback pe aplicație și ne-au spus că mydesks.ro rezolvă o problemă cu care se confruntă mulți dintre ei, lipsa colegilor și lipsa momentelor de la birou în care se lucra împreună și se lua masa împreună.Pentru că Flip-Flop este un spațiu modern și accesibil antreprenorilor, grupul de freelanceri s-a putut bucura și de oferta specială de prânz pentru ei, aceștia delectându-se cu supe de sezon.

Ție îți place sălucrezi din cafenele, vrei să te alături la următoarea ieșire cu freelancerii? Lasă-ne un comentariu și revenim noi cu un mesaj către tine.