mydesks.jpg

Cum funcționează Mydesks.ro?

Ai plecat de la o întâlnire cu un client, e încă dimineață, ai vrea să te așezi undeva, să bei o cafea și să lucrezi până seara când te vezi cu prietenii. Nu știi ce loc să alegi să fie freelance friendly, să aibă cafea bună dar nu foarte scumpă și, dacă se poate, să aibă și ceva de mâncare. Ajutorul tău în această situație este aplicația mydesks.ro, intră online, uită-te pe hartă ce loc este cel mai apropiat de tine, creează-ți cont, plătește și mergi direct acolo.

Rezervă-ți locul în 3 pași simpli:

1. Intră pe www.mydesks.ro și creează-ți cont

Accesează site-ul de pe desktop sau mobile și mergi la ultima pagină, Contul meu. Mergi la Înregistrează-te și completează câmpurile cu datele tale, nume, prenume, număr de telefon și date de facturare. 

2. Alege tipul de abonament care ți se potrivește

Vrei să lucrezi doar astăzi din cafenele sau te gândești să faci asta mai des? Poți alege abonamentul pe o singură zi la prețul de 40 RON, iar până pe 5 decembrie 2019 poți invita și un prieten la cafea cu tine, pentru că primești un cod de acces și pentru el. Abonamentul cu șapte intrări îți permite să mergi de șapte ori în locuri diferite, folosind același cod. Nu ești condiționat de nimic, nici ca zilele să fie consecutive, nici ca locul să fie același. Poți folosi abonamentul cu șapte intrări oriunde dintre spațiile mydesks.ro în termen de 60 de zile. 

3. Plătești și apoi primești codul pe mail

După ce ai ales cel mai bun tip de abonament pentru tine, mergi la secțiunea de plată, introdu datele cardului și plătește online. După ce plata a fost efectuată vei primi automat pe e-mail un cod de acces. Păstrează e-mail-ul sau codul de acces și arată-l ospătarului din spațiul mydesks.ro. El îți va recomanda o masă cu Wi-Fi, priză și îți va prezenta oferta de care vei beneficia. Fiecare locație din aplicație are propriul meniu, fie ai parte de cafea la filtru și apă pentru toată vizita ta, fie cafea de specialitate, apă și ceai. Nu-ți face griji, nu vei rămâne nicio clipă fără combustibil. 


4. Te bucuri de spațiile MyDesks.ro

Poate te întrebi de ce să-ți faci cont pe mydesks.ro când poți să te duci direct la o cafenea. Îți răspundem noi la întrebare. Prin mydesks.ro ziua ta de lucru este mai ieftină, plătești maximum 40 RON și primești cafea, apă și ceai pe săturate. Toate spațiile din aplicație sunt freelance friendly, nu o simți niciodată privirile insistente ale personalului și, cu siguranță, nu o să auzi întrebarea insistentă “mai doriți ceva?”. Un alt plus al aplicației mydesks.ro este că te poți întâlni cu alți oameni ca tine, freelanceri sau antreprenori care se alimentează cu idei și creativitate din locurile diferite în care lucrează.